Entertainment

Boef over zijn nieuwe vriendin en kinderwens: "We moeten er allebei klaar voor zijn"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Boef over zijn nieuwe vriendin en kinderwens: "We moeten er allebei klaar voor zijn"

Boef staat deze maand met een uitgebreid interview in de nieuwe editie van het tijdschrift LINDA. De 28-jarige rapper ging in gesprek met Fatima Moreira de Melo en sprak over gênante momenten uit zijn verleden, zijn nieuwe liefde en hun kinderwens.

Randdebiel

In het interview blikken Boef en Fatima terug op hun jeugd en wat ze misschien liever anders hadden gedaan. Boef ziet bijvoorbeeld niet graag zijn 'treitervlogs' terug: "Als ik die beelden van mezelf terugzie, sla ik mijn handen voor mijn gezicht." In die periode was hij boos op de wereld. "Al die woede kwam naar buiten, met een camera erop. Ik heb dingen gedaan die niet door de beugel konden en begrijp dat een ouder publiek heeft gedacht: wat een randdebiel dit."

Nieuwe liefde

Inmiddels ziet het leven van Boef er heel anders uit. Hij heeft sinds acht maanden ook weer een nieuwe liefde. Omdat zijn vorige relatie met Selma Omari volgens hem in de soep is gelopen door de invloed van de media, wil hij dit keer zijn vriendin buiten de spotlights houden. Wel zegt hij dat ze 21 jaar is, uit België komt en pedagogiek studeert: "Ik zag haar zitten in een restaurant en ben op haar afgestapt. Ook wel leuk dat het een keertje niet via Instagram of Snapchat ging."

Boef vertelt over zijn vriendin dat ze totaal niet materialistisch is. Dat vindt hij leuk aan haar. "Als ik een mooi Louis Vuitton-schoentje voor haar koop, draagt ze ze wel, maar het boeit haar echt niet."

Kinderwens

Hoewel de vriendin van Boef pedagogiek studeert, ambieert ze geen carrière in die richting. Ze wil namelijk haar eigen nagelsalon openen: "Ze is geen carrièrevrouw, dat zou ook niet werken met mijn leven, maar ze wil wel gewoon haar eigen geld verdienen." Daarnaast kan ze niet wachten om moeder te worden. Wat haar betreft beginnen ze nu al aan kinderen. Voor Boef is dat nog een beetje te vroeg. "Omdat ik zeker wil weten dat wij voor altijd samenblijven, moeten we wat meer tijd nemen om te zorgen dat we er allebei helemaal klaar voor zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie