Entertainment

Boef stopt met callcenters: "Ik ga iets doen wat meer bij me past"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Boef stopt met callcenters: "Ik ga iets doen wat meer bij me past"

Boef gaat niet meer verder met zijn callcenters. Dat maakt de rapper bekend middels een video op Instagram. Afgelopen jaar werd bekend dat hij een eigen callcenter ging openen, waarna hij zijn business uiteindelijk uitbouwde tot maar liefst achttien callcenters. Daar komt nu dus een eind aan.

'Iets wat meer bij me past'

"Even een belangrijke boodschap voor al mijn volgers", zegt Boef in zijn video. "Zoals jullie hebben gezien, was ik de laatste tijd verbonden aan callcenters. Helaas is het nu contractueel afgelopen en heb ik ook besloten om ermee te stoppen, omdat ik toch iets ga doen wat meer bij me past."

De aankondiging van Boef komt nadat er gisterenavond in het tv-programma Radar uitgebreid is gesproken over Global Marketing Bridge (GMB), het telecombedrijf waar Boef aan verbonden was als zakenpartner. Radar deed al eerder onderzoek naar het bedrijf en daaruit bleek dat GMB schimmig te werk gaat. Volgens het nieuwe onderzoek zouden er nu ook datalekken zijn bij het bedrijf, waardoor de NAW-gegevens van 25.000 huishoudens op straat liggen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Ondernemingen boven muziek'

Boef vertelde onlangs nog in de FunX-serie PLAN B: "Ik ben nu alles zo aan het opzetten dat de callcenters allemaal lekker doorlopen als ik straks weer shows heb."

De rapper gaf zelfs aan dat hij zijn ondernemingen boven zijn muziekcarrière zou verkiezen: "Op dit moment zou ik kiezen voor de ondernemingen, omdat ik gewoon stabiliteit zoek. Ik wil uiteindelijk het beste voor mijn gezin en de mensen om mij heen. Ik denk dat er op dat gebied meer uit ondernemingen te halen valt, omdat muziek niet voor altijd is. Uiteindelijk kies ik voor wat het beste is voor mijn familie."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

To be continued

Wat Boef bedoelt met dat hij iets gaat doen wat meer bij hem past, maakte de rapper overigens nog niet bekend. To be continued...

Ster advertentie
Ster advertentie