OMG

Man met 33 kinderen dankbaar voor 'vaderdag' met 24 van zijn kinderen

foto: Facebook: Demond George
  1. Newschevron right
  2. Man met 33 kinderen dankbaar voor 'vaderdag' met 24 van zijn kinderen

Demond George, een vrachtwagenchauffeur uit Amerika, ging afgelopen week viraal op social media nadat hij een foto met 24 van zijn kinderen postte. De 34-jarige man liet weten dat er nog 9 kinderen ontbraken op de foto. George was zelf vooral trots en dankbaar, maar kreeg op social media veel kritiek te verduren.

Gezegend

In een post op Facebook bedankte George de moeders van zijn kinderen voor het regelen van de bijeenkomst. Het was namelijk de eerste keer dat zoveel van zijn kinderen tegelijkertijd een dag met hem doorbrachten. De vrachtwagenchauffeur sprak van een droom die uitkwam.

"Mijn nalatenschap zal voor altijd voortleven", luidde het bericht van George. "Ik wil alle moeders van mijn kinderen bedanken voor hun hulp om deze dag mogelijk te maken. Met nog 9 kinderen die er niet bij waren, bleek het alsnog een onvergetelijke dag te zijn. Ik ben echt gezegend."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pull-out game

De virale foto bracht op social media veel kritische geluiden teweeg, waarbij mensen refereerden naar het feit dat het aannemelijk is dat er meerdere vrouwen tegelijkertijd zwanger van George waren. Ook noemden mensen het onverantwoordelijk om 33 kinderen te hebben, omdat het onmogelijk lijkt om een goede vader voor alle kinderen tegelijk te zijn. Volgens de criticasters zou het vooral komen doordat George's pull-out game zwak zou zijn.

Die geluiden schoten bij George in het verkeerde keelgat. Hij reageerde op de commotie door live te gaan en uit te leggen dat de kinderen geen 'ongeluk' zijn. "Mijn 'pull-out game' is niet zwak. Ik haal hem er gewoon niet uit", zei hij. Verder beweerde hij, terwijl hij een stapel contant geld liet zien, goed voor al zijn kinderen te zorgen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie