Entertainment

A$AP Rocky: "Ik wil open-minded kinderen opvoeden die niet discrimineren"

foto: YouTube: ASAPROCKYUPTOWN
  1. Newschevron right
  2. A$AP Rocky: "Ik wil open-minded kinderen opvoeden die niet discrimineren"

A$AP Rocky is eerder deze maand vader geworden: samen met Rihanna kreeg hij een zoontje. In een interview met het Britse tijdschrift Dazed & Confused vertelt de rapper meer over het vaderschap en zijn relatie.

Nooit je fantasie verliezen

"Ik zal m'n kinderen er altijd aan herinneren dat ze nooit hun fantasie moeten verliezen, ook niet als ze volwassen zijn", vertelt A$AP wanneer hem wordt gevraagd wat voor vader hij wil worden. Hij geeft toe zelf bijvoorbeeld graag naar tekenfilms te kijken. "Ik heb Teletubbies, Blue's Clues, Yo Gabba Gabba, Peppa Pig en Baby Shark gekeken."

Verder geeft de rapper aan dat hij zijn best gaat doen om zijn kinderen op te voeden tot open-minded personen. "Geen mensen die discrimineren. Ik probeer geen heilige te beschrijven, maar ik wil gewoon een cool kind met coole ouders."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Matchen met RiRi

In het interview komt ook A$AP's relatie met Rihanna naar voren en de inspiratie die het koppel vormt voor veel creatieve jongeren. Hoe krijgen ze het voor elkaar om er op de rode loper (en daarbuiten) altijd zo goed uit te zien samen? "Het gaat gewoon natuurlijk. We zien er vanzelf goed uit samen. (...) Soms matchen we een t-shirt of dragen we dezelfde kleren. Als ik een shirt koop dat ze leuk vindt, verwacht ik dat het wordt gestolen... Maar dan steel ik het terug."

Zoontje

Rihanna en A$AP Rocky zouden in 2020 begonnen zijn met daten, nadat ze al een aantal jaar goed met elkaar omgingen, onder meer op werkgebied. In mei 2021 bevestigde A$AP dat ze een relatie hebben en afgelopen januari maakte het stel bekend een kindje te verwachten. Op 13 mei werd vervolgens hun zoontje geboren, van wie de naam nog niet bekend is gemaakt.

Ster advertentie
Ster advertentie