Entertainment

Rihanna over moederschap: "Ik word een psycho mom"

foto: Instagram: Badgalriri
  1. Newschevron right
  2. Rihanna over moederschap: "Ik word een psycho mom"

Rihanna verscheen de afgelopen weken op allerlei feestjes en modeshows in de meest bijzondere zwangerschapsoutfits. Ook op haar eigen event van Fenty Beauty zag ze er weer stralend uit. Makkelijk om er elke keer zo geweldig uit te zien, is het niet volgens de artiest. "Zeker in het derde trimester, wanneer je wakker wordt en denkt: o, moet ik me echt aankleden vandaag?", vertelt ze aan Elle.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Glow

Volgens Rihanna is het niet alleen de beroemde zwangerschapsgloed (a.k.a pregnancy glow) waardoor ze zo straalt: "Make-up helpt je zeker om je weer een echt persoon te laten voelen. Ik focus me vooral op moisturizen en contouren." De Fenty-oprichter noemt het een uitdaging om zich tijdens haar zwangerschap leuk te kleden en op te maken. "Maar ik hou van een uitdaging. Ik hou van dingen die me dwingen om creatief te zijn."

Rihanna, die meerdere keren viral ging met haar zwangerschapsoutfits, vertelt aan Bustle waar de inspiratie voor haar vernieuwende looks vandaan komt: "Ik was zelf degene die zei: 'Ik ga geen zwangerschapskleding dragen. Ik ga geen zwangerschapsbroeken, -jeans of -jurken kopen of doen wat de maatschappij mij vertelt'." Ze noemt haar stijl dan ook 'rebels'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Derde trimester

Rihanna zit momenteel in haar derde trimester en dat betekent dat het nog maar enkele weken duurt voordat haar baby wordt geboren. Aan Bustle vertelt ze dat ze zich niet op een speciale manier aan het voorbereiden is. "Het is niet alsof ik ervoor kan wegrennen. Als ik ermee moet dealen, dan deal ik er op mijn manier mee. Het belangrijkste dat ik heb geleerd tijdens mijn zwangerschap, is dat niemand je echt kan voorbereiden. Hoeveel verhalen je ook hoort, je eigen reis is zo uniek en je kan je nooit goed genoeg voorbereiden."

Eén ding weet ze wel zeker: wat voor type moeder ze gaat worden: "Psycho", vertelt ze aan Elle. En daarmee bedoelt ze vooral dat ze alles voor haar kindje over gaat hebben. "Als je over mijn kinderen praat, is het voorbij."

Ster advertentie
Ster advertentie