Entertainment

A$AP Rocky bevestigt relatie met Rihanna en noemt haar "de ware"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. A$AP Rocky bevestigt relatie met Rihanna en noemt haar "de ware"

Na meer dan een jaar van geruchten over een mogelijke romance tussen A$AP Rocky en Rihanna is het hoge woord er eindelijk uit. Het klopt: de twee hebben een relatie. Dat heeft de 33-jarige rapper bevestigd in een uitgebreid interview met GQ.

De ware

A$AP Rocky onthulde in het interview dat Rihanna zijn "vrouw" is en noemde haar ook meteen de liefde van zijn leven. "Ik denk dat je het gewoon weet als je het weet. Zij is de ware."

Het koppel werd de afgelopen maanden meerdere keren samen gespot op romantische avondjes uit. Ook gingen ze samen op vakantie naar Barbados, de geboorteplek van Rihanna en ook van Rocky's vader. "Het voelde als thuiskomen", vertelt de rapper over de vakantie naar zijn vaders geboorteland.

Of A$AP Rocky zelf klaar is om vader te worden? "Als dat mijn lot is, zeker weten", antwoordt hij. "Ik denk dat ik een ongelooflijke, opmerkelijke en over het algemeen geweldige vader zou zijn. Ik zou een heel cool kind hebben."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Roadtrip

De vakantie naar Barbados is overigens niet de enige trip die de twee samen hebben gemaakt. A$AP vertelt in het interview dat hij en RiRi vorige zomer samen een flinke roadtrip hebben gemaakt van Los Angeles naar New York City. Ze deden dat in een tourbus terwijl ze luisterden naar tracks van The Rolling Stones, The Grateful Dead en Curtis Mayfield. "Het was een ervaring als geen ander om te kunnen rijden en een toer te doen zonder het gevoel te hebben dat het een verplichting of een werkverplichting was. Ik heb nog nooit zoiets ervaren."

Samenwerken

A$AP en Rihanna werkten voor het eerst samen in 2011. Dat was voor de remix van Rihanna's track Cockiness (Love It). De twee bleken zich goed te kunnen vinden in elkaars creatieve ideeën.

Dat geldt nog steeds. Momenteel help de zangeres hem met ideeën voor zijn aankomende project. "Ik denk dat het belangrijk is om iemand te hebben met wie je kan sparren over die creative juices en ideeën", vertelt hij daarover. All Smiles gaat het project heten dat nu voor 90 procent klaar is. Hij noemt het een "ghetto liefdesverhaal" . Het is nog niet bekend wanneer zijn nieuwe album uitkomt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie