Entertainment

Politie treft meerdere wapens aan in woning van A$AP Rocky

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Politie treft meerdere wapens aan in woning van A$AP Rocky

Bij een huiszoeking in A$AP Rocky's woning in Los Angeles heeft de politie meerdere vuurwapens aangetroffen, zo meldt TMZ. Het is niet bekend of daarbij ook het wapen is gevonden waarmee de rapper op iemand zou hebben geschoten in Hollywood.

Onderzoek naar wapens

Bronnen melden aan TMZ dat de politie de vuurwapens in beslag heeft genomen en onderzoekt waar ze precies vandaan zijn gekomen. Daarnaast wordt er ook onderzocht of A$AP Rocky een van de wapens daadwerkelijk heeft gebruikt.

Schietpartij

Rocky werd op 20 april gearresteerd op het vliegveld van Los Angeles. Hij zou ervan verdacht worden in november vorig jaar een man te hebben beschoten in Hollywood. Volgens het vermeende slachtoffer, dat het incident overleefde, benaderde de rapper hem samen met twee anderen. Hij zou drie à vier keer op hem hebben geschoten, waarbij een kogel de hand van de man zou hebben geraakt. Waarom de artiest zou hebben geschoten, is niet duidelijk.

Op vrije voeten

Een dag na de arrestatie kwam Rocky weer op vrije voeten nadat hij een borgsom van 550.000 dollar (504.000 euro) had betaald. De rapper wordt op 17 augustus in de rechtbank verwacht vanwege het schietincident.

Ster advertentie
Ster advertentie