Entertainment

Gerucht over breuk Rihanna en A$AP Rocky blijkt niet waar te zijn

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Gerucht over breuk Rihanna en A$AP Rocky blijkt niet waar te zijn

Het gerucht dat Rihanna en A$AP Rocky uit elkaar zouden zijn, nadat Rocky vreemdging, blijkt niet waar te zijn. Dat meldt een bron die dichtbij het koppel staat aan TMZ. Ook Amina Muaddi en de twitteraar die het gerucht verspreidde, hebben inmiddels gereageerd.

'100% onjuist'

Fashion-influencer Louis hielp het gerucht de wereld in middels een tweet. Daarin zei hij dat A$AP Rocky en Rihanna uit elkaar zijn, nadat de zangeres hem betrapte met Amina. De ontwerpster is verantwoordelijk voor verschillende ontwerpen van de Fenty-schoenenlijn. Daarnaast draagt Rihanna regelmatig de schoenen die Amina heeft ontworpen. De bron noemt de geruchten "honderd procent onjuist" en "een miljoen procent niet waar". "Het gaat prima met ze", zegt de bron, die volgens TMZ veel met het koppel omgaat en dus betrouwbaar is.

Reactie Amina

Amina heeft inmiddels zelf via Instagram Stories ook gereageerd op de geruchten. "Ik ben altijd van mening geweest dat een ongegronde leugen die op sociale media wordt verspreid, geen reactie of opheldering verdient", begint Amina. "Zeker niet als het om een leugen gaat die zo verachtelijk is. Ik ging er aanvankelijk van uit dat deze neproddel - gefabriceerd met zulke kwaadaardige bedoelingen - niet serieus zou worden genomen."

"De afgelopen 24 uur ben ik er echter aan herinnerd dat we in een samenleving leven die zo snel over onderwerpen spreekt, ongeacht de feitelijke basis, en dat niets verboden terrein is", vervolgt ze. "Zelfs niet tijdens wat een van de mooiste en meest gevierde tijden in iemands leven zou moeten zijn. Daarom moet ik me uitspreken, want dit is niet alleen tegen mij gericht, maar het heeft te maken met mensen waar ik veel respect en genegenheid voor heb. Terwijl Rih doorgaat met haar serene, best geklede zwangerschapsleven en ik weer terug ga naar mijn bedrijf, wens ik iedereen een prachtig Paasweekend!", aldus Amina.

Reactie Louis

Louis, de fashion-influencer die het gerucht de wereld in hielp, heeft op Twitter zijn excuses aangeboden. "Gisteravond heb ik een domme beslissing genomen door informatie te tweeten die ik had ontvangen. Ik ga het niet hebben over bronnen of anderen de schuld geven van een discussie die is ontstaan, etc. Want aan het eind van de dag heb ik de beslissing genomen om de tweet op te stellen, op verzenden te drukken en dat naar buiten te brengen met mijn naam erop."

"Ik wil graag formeel mijn excuses aanbieden aan alle partijen die betrokken waren bij mijn acties en voor mijn roekeloze tweets", vervolgt hij. "Ik accepteer de gevolgen van mijn acties volledig en de schade die ze hebben veroorzaakt. Ik heb er geen excuus voor. Ik ben veel te veel verwikkeld geweest in Twitter-drama."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie