Entertainment

Jaimie Vaes gaat leven na breuk met Lil Kleine laten zien in 'Jaimie: In The Vaes Lane'

foto: YouTube: Discovery Plus Nederland
  1. Newschevron right
  2. Jaimie Vaes gaat leven na breuk met Lil Kleine laten zien in 'Jaimie: In The Vaes Lane'

Jaimie Vaes kondigde gisteren aan dat er een nieuw seizoen komt van Jaimie: In The Vaes Lane. In de realityreeks gaat de influencer laten zien hoe ze als vrijgezel en alleenstaande moeder door het leven gaat na de veelbesproken breuk tussen haar en Lil Kleine.

'Roerige periode'

Een woordvoerder van de streamingdienst Discovery+ liet vandaag aan NU.nl weten dat in het nieuwe seizoen te zien zal zijn hoe Jaimie haar leven voortzet na een 'roerige periode'. Zo zal ze terugblikken op de gebeurtenissen rond de mishandeling door haar ex-verloofde en vooruitblikken op de toekomst. Ook kunnen kijkers zien dat ze op zoek gaat naar een nieuwe woning op Ibiza en het dj-vak onder de knie probeert te krijgen.

Uit de hand gelopen discussie

Vorige week was Jaimie te gast bij Khalid & Sophie waar ze voor het eerst haar verhaal deed over de mishandeling door Lil Kleine. Volgens haar was hun relatie in het begin vooral rozengeur en maneschijn, maar dat veranderde na een uit de hand gelopen discussie. "Ik denk dat het een uit de hand gelopen discussie is geweest, waarbij iemand een andere kant van zichzelf laat zien. Die kant komt na verloop van tijd steeds vaker en duidelijker naar boven."

Ster advertentie
Ster advertentie