Entertainment

Jaimie Vaes reageert op aanhouding Lil Kleine: "Ik heb enorm veel liefdesverdriet"

foto: Instagram: @jaimievaes
  1. Newschevron right
  2. Jaimie Vaes reageert op aanhouding Lil Kleine: "Ik heb enorm veel liefdesverdriet"

Jaimie Vaes heeft zich gisteren voor het eerst uitgesproken over de aanhouding van Lil Kleine. In een statement aan De Telegraaf laat ze weten dat ze in een "onwerkelijke situatie" verkeert en dat ze "enorm veel liefdesverdriet" heeft.

"Verhalen worden steeds gekker"

Jaimie vond het noodzakelijk om een statement naar buiten te brengen, omdat de verhalen omtrent de mishandelingszaak volgens haar "steeds gekker" worden. Zo lekte er via het juicekanaal Reality FBI een bericht uit van een vermeende beveiliger van Lil Kleine, die zegt dat Jaimie de mishandeling zou hebben uitgelokt. "Ik ben een fulltime moeder die er ineens alleen voor staat. Ik heb enorm veel liefdesverdriet te verwerken in een onwerkelijke situatie. Het laatste waar ik mee bezig ben is Jorik in de val lokken", aldus Jaimie.

Kort nadat de beelden van de mishandeling uitlekten, liet Jaimie ook al van zich horen. Roddelvlogger Farja Farvardin, ook wel bekend als @fawrynotsawry, stuurde haar via Instagram een DM met de vraag of ze oké is. Daarop antwoordde ze: "Ja, lief. Thanks. Mensen zijn zo intens gemeen en gestoord." Op wie ze doelde in het bericht is niet duidelijk.

Poging tot zware mishandeling

Lil Kleine werd halverwege februari aangehouden wegens mishandeling van Jaimie. Op het juicekanaal Life of Yvonne werden bewakingsbeelden gedeeld waarop te zien is hoe de rapper zijn verloofde aan haar haren uit een auto trekt en haar verder mishandelt. Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt hem van een poging tot zware mishandeling en/of mishandeling.

Lil Kleine werd na drie dagen cel weer vrijgelaten, maar moest na bijna twee weken op vrije voeten te zijn alsnog zijn proces in hechtenis afwachten. De raadkamer van de rechtbank Amsterdam bepaalde afgelopen maandag dat er "voldoende ernstige bezwaren voor poging tot zware mishandeling" zijn. De rapper is in ieder geval voor veertien dagen in voorarrest geplaatst.

Samenwerkingen stopgezet

Inmiddels hebben verschillende partijen de samenwerking met Lil Kleine stopgezet. Zo is Top Notch gestopt met de promotie van zijn nieuwste album Ibiza Stories en heeft Sony Music aangegeven de werkrelatie stop te zetten omdat de mishandeling "ernstig conflicteert met de waarden van het bedrijf".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie