Entertainment

OM gaat in hoger beroep en wil Lil Kleine langer vasthouden

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. OM gaat in hoger beroep en wil Lil Kleine langer vasthouden

Lil Kleine werd gisteren na drie nachten cel vrijgelaten in afwachting van het onderzoek naar de mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. Het Openbaar Ministerie (OM) gaat nu tegen dat besluit in hoger beroep. Volgens de officier van justitie zijn er genoeg ernstige bezwaren om hem nog 14 dagen langer vast te houden, zo meldt RTL Boulevard.

'Wél ernstige bezwaren'

De rechter-commissaris besloot gisteren dat Lil Kleine het onderzoek in vrijheid mag afwachten, omdat er geen ernstige bezwaren zouden zijn. Daar is het OM het niet mee eens. "Daarom hebben we een hoger beroep aangetekend bij het gerechtshof", aldus een woordvoerder tegen Boulevard. Wanneer hierover wordt besloten, is nog niet bekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gearresteerd

De rapper werd zondagavond gearresteerd nadat er via het juicekanaal Life Of Yvonne beelden uitlekten waarop te zien is dat hij Jaimie aan haar haren uit een auto trekt en verder mishandelt. Dat zou zaterdag hebben plaatsgevonden op de Prinsengracht in Amsterdam. Het OM verdenkt Lil Kleine nu van een poging tot zware mishandeling en/of mishandeling. Volgens zijn advocaat Nienke Hoogervorst heeft Jaimie geen aangifte gedaan.

Ster advertentie
Ster advertentie