Entertainment

'Lil Kleine gearresteerd voor mishandeling'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. 'Lil Kleine gearresteerd voor mishandeling'

Lil Kleine is aangehouden voor mishandeling, dat meldt Shownieuws op basis van anonieme bronnen. Inmiddels heeft de advocaat van de rapper ook bevestigd dat hij is gearresteerd.

Beelden van mishandeling

Op het juicekanaal Life Of Yvonne werden zondag bewakingsbeelden gedeeld waarop te zien is hoe de rapper zijn verloofde Jaimie Vaes aan haar haren uit een auto trekt en haar verder mishandelt. Wanneer die beelden gemaakt zijn, is niet duidelijk. De politie start maandagochtend een onderzoek naar wat er precies gebeurd is.

Taakstraf

Lil Kleine kreeg afgelopen week nog een taakstraf van 120 uur voor de mishandeling van een 28-jarige man in een Amsterdamse club in 2019. Ook vorig jaar ging het mis op het Spaanse eiland Ibiza, toen de rapper ook al werd gearresteerd voor mishandeling. Spaanse media meldden destijds dat Jaimie had gezegd dat ze door de rapper was geslagen. Later ontkende het koppel dat er sprake was van fysiek geweld in een videoboodschap.

Hulp bij huiselijk geweld

Ben of ken jij iemand die slachtoffer is van huiselijk geweld? Voor advies en hulp bij huiselijk geweld kun je (anoniem) terecht bij Veilig Thuis door te bellen naar 0800 2000. Tussen 09.00 en 17.00 kun je via de website ook chatten met een hulpverlener.

Ster advertentie
Ster advertentie