Entertainment

Lil Kleine naar verluidt gearresteerd op Ibiza

foto: ANP Kippafoto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine naar verluidt gearresteerd op Ibiza

Lil Kleine zou zaterdagnacht na een openingsfeest van hotel Oku op Ibiza zijn gearresteerd door de politie. Dit hebben bronnen op het Spaanse eiland laten weten aan Privé.

Update maandag 14:25
Lil Kleine is na een nacht in de cel voorgeleid aan een Spaanse rechter, aldus de lokale krant Periódico de Ibiza y Formentera. Hij wordt verdacht van mishandeling. Volgens de krant heeft zijn vriendin Jaimie gezegd dat ze door de rapper is geslagen en heeft hij ook haar telefoon vernield.

Update maandag 11:10
Er ging een foto rond waarop Jaimie gewond lijkt te zijn, maar volgens hun management heeft die niks te maken met de arrestatie van Lil Kleine. Dat lieten ze weten aan Shownieuws. Verder zeiden ze: "Ook wij zijn op de hoogte van een voorval tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes. Op dit moment wachten wij op verdere details. Wel liet Jaimie ons weten dat het goed met haar gaat."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bebloed en gewond

Het is niet bekend wat er precies is gebeurd. Volgens ooggetuigen kwam zijn verloofde Jaimie Vaes gewond en bebloed de lobby van de nieuwe hotspot binnen rennen, waarna de receptionist de politie waarschuwde. De kamer van de twee zou zijn vernield.

Geen commentaar

Jorik Scholten, de echte naam van Lil Kleine, zou zich hebben verstopt in het pand, maar is later meegenomen door de politie. Zijn Nederlandse advocaat Nienke Hoogervorst laat aan Privé weten geen commentaar te kunnen of mogen geven.

Ster advertentie
Ster advertentie