FunX

Lil Kleine lanceert persoonlijke app voor fans: "Je kunt de gekste dingen winnen"

foto: ANP Kippafoto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine lanceert persoonlijke app voor fans: "Je kunt de gekste dingen winnen"

Lil Kleine lanceerde gisteren zijn eigen persoonlijke app, waarin je een exclusief kijkje krijgt in het leven van de rapper. Daarnaast kan je ook nog de gekste prijzen winnen! Giorgio en Vanessa belden Lil Kleine op in Turn Up! en vroegen de rapper wat de fans kunnen verwachten van de app.

Video niet beschikbaar

Exclusieve content

De rapper vertelt dat er op de app allerlei exclusieve content te vinden is. "Het gaat om dingen die je nog nooit hebt gezien, zoals filmpjes in mijn huis of interviews die ik niet eerder heb gegeven. Je krijgt een kijkje in mijn leven op een andere manier die je door mij te volgen op Instagram niet zomaar kan krijgen."

Gekke prijzen

Alsof dat niet dope genoeg is, kan je ook nog allerlei prijzen winnen. Als je altijd al een keer Lil Kleine wilde zijn voor één dag, dan is dit nu je kans. Zo kan je een dagje in de auto van Lil Kleine rijden en krijg je voorrang op de belangrijkste tickets voor een concert van de rapper. "Hierdoor zullen de echte fans, die de app hebben, toch wel meer betrokken zijn met mij en wij met elkaar. Vooral in deze tijd waarin we niet kunnen optreden, dacht ik: een beetje intimiteit met de fans kan absoluut geen kwaad. Vandaar deze app."

Maar dat is nog niet alles! Aangezien optreden moeilijk is in deze tijd, besluit Lil Kleine het anders aan te pakken. Nog een goede reden om de app te downloaden als je fan van de rapper bent. "Het kan zijn dat je een optreden in je woonkamer wint of dat we uit eten gaan. Je kunt de gekste dingen winnen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie