Music

Lil Kleine en Yade Lauren samen op nieuwe tune van Kris Kross Amsterdam

  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine en Yade Lauren samen op nieuwe tune van Kris Kross Amsterdam

De boys van Kris Kross Amsterdam zijn heel goed in twee dingen: de juiste artiesten aan elkaar koppelen én een oud Nederlands nummer in een nieuw jasje steken. Dat bewezen ze al met de hits Hij Is Van Mij en Moment en nu doen ze dat kunstje opnieuw met Mij Niet Eens Gezien. Dit keer zijn het Lil Kleine en Yade Lauren die op het nummer te horen zijn.

Eerbetoon

Mij Niet Eens Gezien is een remake van Toen Ik Je Zag uit 1997. De hit is afkomstig uit de film All Stars en werd gezongen door Antonie Kamerling als Hero. Met het de vernieuwde versie brengen de artiesten een eerbetoon aan de overleden acteur, die tien jaar geleden zelfmoord pleegde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lil Kleine

Tegen RTL Boulevard vertelt Kris Kross-dj Yuki dat ze altijd al een keer met Lil Kleine wilden werken. "Dat gaat al terug naar de tijd dat we allemaal nog aan het begin van onze carrière stonden. We kwamen hem toen tegen op Ibiza. Hij had net een hit met 'Drank & Drugs' en wij met 'Sex'. Toen ontstond het idee al, maar dit is denk ik het juiste moment."

Yade Lauren

Ook Yade Lauren was een logische keuze voor de mannen. De zangeres is de laatste tijd hard aan de weg aan het timmeren. Vorig jaar maakte ze met Snelle de track Je Kent Mij en dit jaar bracht ze haar soloproject Reflecties uit, waarop ze samenwerkt met Jonna Fraser en sor. "Ze stond bovenaan ons lijstje. Gelukkig was ze meteen heel enthousiast."

Ster advertentie
Ster advertentie