Entertainment

Lil Kleine neemt het op tegen StukTV in nieuwe aflevering van 'Het Jachtseizoen'

foto: Instagram @lilkleinefoto: Instagram @lilkleine
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine neemt het op tegen StukTV in nieuwe aflevering van 'Het Jachtseizoen'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wekelijks kijken miljoenen mensen naar Het Jachtseizoen van de mannen van StukTV. Waar vorige week Jandino hen te slim af moest zijn, is het deze week de beurt aan Lil' Kleine. Die lapt flink wat regels aan zijn laars en dat kan niet iedereen waarderen...

Jorik is op dreef

In het programma 'ontsnapt' iedere week een BN'er uit de gevangenis en moet die persoon vervolgens de mannen van StukTV te slim af zijn. Voor Lil' Kleine "een makkie", aangezien hij "boetes als ontbijt eet", benadrukt de rapper meteen al in het begin. "Dus ik kan best een flitspaaltje pakken, maakt niet uit, tuurlijk niet."

Snelheidsduivel

Al snel drukt de 26-jarige dan ook het gaspedaal fors in. "Ik denk wel dat zij er van overtuigd zijn dat ze mij gaan pakken. (...) Maar ze weten niet dat ik 200 rijd waar je 30 mag, ha ha!" Hij benadrukt naderhand wel dat kinderen vooral geen voorbeeld moeten nemen aan zijn rijgedrag.

Kritiek van kijkers

Ondanks dat Lil' Kleine het goed doet in de aflevering, kan niet iedereen zijn acties waarderen. "Echt zo niet eerlijk hoe die Jorik dit speelde! Alle regels overtreden, door rood rijden, weet ik veel hoe hard over de snelweg enz! Echt waardeloos!", schrijft iemand. Iemand anders schrijft juist: "Jorik doet alles voor de winst en dat is gewoon begrijpelijk!"

Ster advertentie
Ster advertentie