Music

Rechtszaak voor Lil Kleine na weglopen bierdouche

  1. Newschevron right
  2. Rechtszaak voor Lil Kleine na weglopen bierdouche

Lil Kleine heeft in zijn carrière al vaak bier naar zijn hoofd gekregen. Toen het in september weer gebeurde op de kermis in Meijel, verliet Lil Kleine binnen drie minuten het podium met de woorden: ''Ik heb 1, 2, 3, 4.000 euro verdiend. Later!'' Kermisorganisator Ronald van Tilborg gaat Lil Kleine nu voor de rechter slepen.

Voor de rechter

Van Tilborg stuurde al verschillende mails naar de rapper en zijn management, maar er werd telkens niet opgegaan op zijn voorstel. De organisator eist twee derde van het geld terug, wat neerkomt op 2.500 euro. Lil Kleine zou 1.250 euro mogen houden, omdat hij in ieder geval de moeite heeft gedaan om naar Limburg te komen. Normaal gesproken zou Van Tilborg niet voor zo'n bedrag naar de rechter stappen, maar hij is vooral kwaad over de manier waarop Lil Kleine zich gedraagt. Daarnaast zou de Amsterdammer het zelf hebben uitgelokt.

''Kleine reageert overal in de media op het voorval, maar niet tegenover mij. Ik denk dat hij het spoor bijster is, eerlijk gezegd. Hij maakt goede muziek en is een groot talent, maar hij moet wel met beide benen op de grond blijven.''

Het gaat om dit optreden:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie