Entertainment

Lil Kleine en Jaimie delen videoboodschap: 'Er worden leugens verspreid'

foto: Instagram: @lilkleinefoto: Instagram: @lilkleine
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine en Jaimie delen videoboodschap: 'Er worden leugens verspreid'

Lil Kleine en zijn verloofde Jaimie hebben op Instagram een videoboodschap geplaatst waarin ze reageren op de gebeurtenissen van afgelopen dagen. "We denken dat dit nodig is, omdat wij de afgelopen tijd de ergste horrorverhalen en leugens hebben zien verspreiden, met name door de media en online platforms over ons en ons gezin", begint Jaimie. "Dit moet gewoon stoppen."

'Geen fysiek geweld'

In de Insta-story van Lil Kleine vertelt Jaimie dat ze zich de afgelopen week verplicht voelden om even rust te nemen. "Maar hoe rustiger we werden, hoe meer verhalen er kwamen en dat is gewoon ontzettend pijnlijk om te lezen." Verder vertelt ze: "We zij de liefste ouders voor Lío. We zouden nooit iets doen om hem in een situatie te zetten die niet gezond of gevaarlijk is."

Jaimie benadrukt vervolgens dat er op de avond waarop Lil Kleine is gearresteerd "geen fysiek geweld is geweest". Ze vervolgt: "Tuurlijk, we maken ruzie en die raken wel eens verhit en we snappen ook dat we een voorbeeldfunctie hebben en dit mag absoluut niet een voorbeeld zijn, dat ruzie maken oké is, maar wat er nu wordt verspreid is ontzettend treurig en doet ons echt ontzettend pijn.'

Met rust laten

Lil Kleine gaat vervolgens verder: "De moeder van mijn kind, de vrouw van wie ik hou, zou ik nooit opzettelijk pijn doen, dat is niet mijn bedoeling. Als ik je ooit pijn zou hebben gedaan, dan weet je dat dat niet m'n bedoeling is", zegt hij tegen Jaimie. "Maar leugens die verspreid worden, dat is natuurlijk niet aan de orde..."

Jaimie sluit de boodschap af met het verzoek met rust gelaten te worden: "We hopen jullie hiermee te kunnen vragen: laat het rusten. Het is nu wel genoeg geweest. We hopen hier als gezin ook weer sterker uit te komen."

Niet meer vervolgd

Lil Kleine werd in de nacht van 22 op 23 mei gearresteerd op Ibiza. Volgens ooggetuigen kwam Jaimie die nacht gewond en bebloed de lobby van het hotel binnenrennen. Ook zou hun kamer zijn vernield. Wat er precies is gebeurd, blijft onduidelijk.

Lil Kleine bracht een nacht in de cel door en verscheen vervolgens voor de rechter wegens verdenking van mishandeling. Daarna werd hij vrijgelaten. Kort daarna werd bekend dat de zaak onvoorwaardelijk is geseponeerd en dat de rapper niet meer wordt vervolgd.

Ster advertentie
Ster advertentie