Entertainment

Lil Kleine wordt definitief niet meer vervolgd voor mogelijke mishandeling

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine wordt definitief niet meer vervolgd voor mogelijke mishandeling

Nadat Lil Kleine gisteren weer op vrije voeten was na zijn arrestatie van afgelopen weekend, liet het Spaanse Openbaar Ministerie weten dat de zaak voorlopig geseponeerd zou worden. Inmiddels heeft zijn advocaat, Nienke Hoogervorst aan Nu.nl laten weten dat de zaak onvoorwaardelijk geseponeerd is

Vrij om Ibiza te verlaten

De rapper wordt dus niet meer vervolgd voor de mogelijke mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. Volgens Hoogervorst is Lil Kleine nu vrij om het eiland te verlaten of te bezoeken wanneer hij wil. De rapper werd kort na zijn vrijlating al gespot op het strand met vrienden.

Update woensdag 07:30
Shownieuws laat weten dat Lil Kleine en Jaimie hebben gereageerd met het volgende: "Wij zijn echt geschokt door alle media-aandacht met betrekking tot onze relatie. De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd." Ook zou Lil Kleine zijn excuses willen aanbieden. "Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten en wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen."

Tot slot zouden de twee gevraagd hebben om met rust gelaten te worden. "Zodat wij de gebeurtenissen van de afgelopen dagen samen als gezin een plekje kunnen geven. Wij houden erg veel van elkaar."

Nog steeds onduidelijk

Het is nog steeds onduidelijk wat er exact is gebeurd tussen Lil Kleine en Jaimie. Hij werd afgelopen weekend na een 'ernstig geweldsincident' bij het nieuwe Oku Hotel op Ibiza gearresteerd. Volgens ooggetuigen rende Jaimie de lobby van het hotel bebloed en gewond binnen en zou de hotelkamer van het koppel compleet vernield zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie