Up 2 Date

Lil Kleine mogelijk betrokken bij mishandeling in Amsterdamse club

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine mogelijk betrokken bij mishandeling in Amsterdamse club

Lil Kleine zou eind 2019 mogelijk betrokken zijn geweest bij een mishandeling in een Amsterdamse club. Dat meldt het AD op basis van een aangifte die door een 28-jarige Amsterdammer is gedaan. De manager van Lil Kleine meldt dat de rapper verhoord is en dat hij ontkent geweld te hebben gebruikt.

Wat is er gebeurd?

Het slachtoffer liep op 6 december 2019 de Amsterdamse nachtclub Oliva binnen en stootte in de drukte per ongeluk tegen een vrouw aan. Toen de man een halfuur later naar buiten wilde gaan, werd hij door de rapper en drie vrienden opgewacht. Hij zou vervolgens geslagen en geschopt zijn door meerdere mensen, Lil Kleine zou hem in zijn rug getrapt hebben. Uiteindelijk weet hij samen met een vriend te vluchten naar een nabijgelegen kroeg, waarna ze de clubeigenaar appen om de camerabeelden op te slaan. De clubeigenaar appt terug: "Niet alles staat erop, maar wel veel."

Aangifte

Een dag na de mishandeling doet het slachtoffer aangifte, waarna de politie een onderzoek start. Verschillende getuigen worden verhoord en de camerabeelden worden veiliggesteld.

Ongeveer een maand later krijgt het slachtoffer een appje van Nathan Moszkowicz, de manager van Lil Kleine. Hij vraagt of hij zijn aangifte in wil trekken om het een-op-een uit te praten. Hier geeft het slachtoffer geen gehoor aan.

Onderzoek

De politie zegt dat het onderzoek nog loopt. Op de camerabeelden zijn twee verdachte te zien, die nog niet geïdentificeerd zijn door de politie. Om er tóch achter te komen wie de twee mannen zijn, zullen de beelden volgens de politie getoond worden in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Ster advertentie
Ster advertentie