Entertainment

Lil Kleine in de boeien bij rechtbank gespot, nu weer op vrije voeten

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine in de boeien bij rechtbank gespot, nu weer op vrije voeten

Lil Kleine is voorlopig weer op vrije voeten. De rapper werd afgelopen weekend gearresteerd na een 'ernstig geweldsincident' bij het nieuwe Oku Hotel op Ibiza, maar is zo juist vrijgelaten uit zijn voorlopige hechtenis, zo meldt De Telegraaf op basis van bronnen van Privé.

Geseponeerd

Lil Kleine heeft een nacht op het politiebureau doorgebracht en werd vandaag voorgeleid aan een Spaanse rechter, aldus de lokale krant Periódico de Ibiza y Formentera. Hij werd verdacht van mishandeling, maar volgens RTL Boulevard heeft het Spaanse Openbaar Ministerie laten weten dat de zaak voor nu is geseponeerd.

Volgens de Spaanse krant heeft zijn vriendin Jaimie gezegd dat ze door Lil Kleine is geslagen en dat hij ook haar telefoon heeft vernield. Op beelden van Shownieuws is te zien hoe de rapper in de boeien bij de rechtbank verscheen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onduidelijk

Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Volgens ooggetuigen zou Kleine's vriendin Jaimie gewond en bebloed de lobby van het hotel binnengerend zijn, waarna de receptionist de politie heeft ingeschakeld. Ook zou de kamer van het koppel vernield zijn. Deze verklaring is nog niet bevestigd. Lil Kleine's advocaat heeft nog geen commentaar gegeven.

Reactie management

Er ging een foto rond waarop Jaimie gewond lijkt te zijn, maar volgens hun management heeft die niks te maken met de arrestatie van Lil Kleine. Dat lieten ze weten aan Shownieuws. Verder zeiden ze: "Ook wij zijn op de hoogte van een voorval tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes. Op dit moment wachten wij op verdere details. Wel liet Jaimie ons weten dat het goed met haar gaat."

Ster advertentie
Ster advertentie