Up 2 Date

Top Notch reageert op situatie Lil Kleine

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Top Notch reageert op situatie Lil Kleine

Top Notch heeft op Instagram gereageerd op de situatie rondom Lil Kleine. Het bericht komt van Jiggy Djé, oftewel Vincent Patty, de eigenaar van het platenlabel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Praten

In het bericht maakt Vincent duidelijk dat de verantwoordelijkheid van Top Notch altijd eerst naar hun artiesten en families uitgaat, vooral in privésituaties. "Als we horen dat er iets is gebeurd praten we met de artiesten zelf, hun management en als het kan met hun familie, vrienden en eventuele andere vertrouwenspersonen."

In het statement is te lezen dat Top Notch in "negen van de tien gevallen" het werk tijdelijk stillegt om de situatie goed in kaart te brengen. "Als een statement wat we daarover doen vervolgens volledig wordt verdraaid in de media en sommige mensen ook niet de moeite nemen om te lezen wat wij nou precies hebben gezegd, dan houdt het op."

Vincent sluit het bericht af met de woorden dat Top Notch vóór een wereld, land en maatschappij is waar "we wijs trachten te zijn" en dat betekent volgens hem dat je geen overhaaste conclusies moet trekken of voorbarig moet veroordelen.

Geseponeerd

Lil Kleine werd afgelopen weekend na een 'ernstig geweldsincident' bij het nieuwe Oku Hotel op Ibiza gearresteerd. De rapper was maandag weer op vrije voeten. Het Spaanse Openbaar Ministerie heeft laten weten dat de de zaak geseponeerd wordt.

Ster advertentie
Ster advertentie