Entertainment

Jaimie Vaes zet relatie met Lil Kleine op pauze: "Mijn focuspunt is nu ikzelf"

foto: YouTube: discovery plus Nederland
  1. Newschevron right
  2. Jaimie Vaes zet relatie met Lil Kleine op pauze: "Mijn focuspunt is nu ikzelf"

Jaimie Vaes zet haar relatie met Lil Kleine even op pauze. Dat is wat duidelijk wordt in de zojuist verschenen eerste beelden van het tweede seizoen van haar realityserie Jaimie: In The Vaes Lane.

'Poppenkast'

"Had ik verwacht dat het zo zou omslaan?", vraagt Jaimie zichzelf af in de trailer, waarna ze zegt: "Nee, het is ook het laatste wat ik had gewild. Dit is wel het leven." In de eerste beelden is ook te zien hoe Jaimie met haar goede vriend Koen Kardashian in gesprek is over de relatiepauze. Koen zegt onder andere dat Jaimie "de poppenkast altijd beschermde".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Focuspunt is nu ikzelf'

Na de vraag van Koen over hoe zij er zelf instaat, antwoordt Jaimie: "Ik denk dat het gewoon heel goed is dat we even helemaal niet in elkaars aura zitten, zodat ik even mijn rust kan pakken." Vervolgens zegt ze: "Heel Nederland heeft kunnen meegenieten van het drama. Ik kan er nu niet heel veel anders van maken dan dat dit speelt."

"Mijn focuspunt is nu ikzelf. Gewoon gelukkig worden, gelukkig zijn en lekker in mijn vel zitten. Dat is waar ik nu naar uitkijk."

Cryptische boodschap Instagram

De trailer komt nadat Jaimie eerder vandaag een cryptische boodschap in haar Instagram Stories plaatste. Daarop deelt ze een tekst waarin staat: "Wanneer je iemand al je liefde, tranen en dromen hebt gegeven, is het moeilijk om nogmaals in mensen te geloven. Maar niemand zal dit tegen je zeggen: degenen die je pijn doen, doen het alleen omdat ze nog altijd naar iets op zoek zijn. Ze willen van je houden, maar weten niet hoe ze van zichzelf moeten houden."

foto: Instagram: @jaimievaes

Arrestatie

Lil Kleine werd in de nacht van 22 op 23 mei gearresteerd op Ibiza. Volgens ooggetuigen kwam Jaimie die nacht gewond en bebloed de lobby van het hotel binnenrennen. Ook zou hun kamer zijn vernield. Wat er precies is gebeurd, blijft onduidelijk.

De rapper bracht een nacht in de cel door en verscheen vervolgens voor de rechter wegens verdenking van mishandeling. Daarna werd hij vrijgelaten. Kort daarna werd bekend dat de zaak onvoorwaardelijk is geseponeerd en dat de rapper niet meer wordt vervolgd.

Ster advertentie
Ster advertentie