Up 2 Date

Lil Kleine zit komende komende veertien dagen toch weer vast

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine zit komende komende veertien dagen toch weer vast

Lil Kleine zal de komende veertien dagen toch weer in voorlopige hechtenis zijn proces moeten afwachten. De raadkamer van de rechtbank Amsterdam bepaalde vandaag dat de rapper opnieuw in voorarrest geplaatst moet worden naar aanleiding van de videobeelden waarop te zien is hoe hij zijn verloofde Jaimie Vaes mishandelt.

'voldoende ersntige bezwaren'

Volgens de raadkamer zijn er "voldoende ernstige bezwaren voor poging tot zware mishandeling". Lil Kleine wordt daarom de komende veertien dagen in voorlopige hechtenis geplaatst, nadat hij eerder nog werd vrijgelaten in afwachting van zijn proces. Hij verbleef de afgelopen dagen in Spanje, maar was vandaag samen met zijn advocaat aanwezig in de rechtszaal. Het Openbaar Ministerie (OM) ging namelijk in beroep tegen zijn vrijlating omdat er voldoende aanleiding zou zijn om hem langer vast te houden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mishandeling

Lil Kleine werd eerder deze maand gearresteerd nadat er via het juicekanaal Life Of Yvonne beelden uitlekten waarop te zien is dat hij Jaimie aan haar haren uit een auto trekt en verder mishandelt. Het OM verdenkt hem van een poging tot zware mishandeling en/of mishandeling.

Eerder dit jaar werd Lil Kleine al veroordeeld voor betrokkenheid bij een mishandeling in het uitgaansleven in Amsterdam. Vorig jaar werd de rapper ook al op Ibiza gearresteerd op verdenking van mishandeling van zijn verloofde.

Ster advertentie
Ster advertentie