Entertainment

Oud-bodyguard Diddy: ''Hij probeerde 2Pac's verloofde zijn urine te laten drinken''

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Oud-bodyguard Diddy: ''Hij probeerde 2Pac's verloofde zijn urine te laten drinken''

Gene Deal, de oud-bodyguard van Sean 'Diddy' Combs, heeft in de YouTube-serie The Art Of Dialogue een opmerkelijk verhaal gedeeld over zijn voormalige werkgever. Volgens hem zou Diddy, destijds de manager van Notorious BIG, tijdens een awardshow geprobeerd hebben om de verloofde van 2Pac zijn urine te laten drinken. Dat gebeurde allemaal gedurende de rivaliteit tussen de East Coast en West Coast in Amerika.

Awardshow

Volgens Deal verwachtte Diddy bij de awardshow de prijs 'Producer Of The Year' te ontvangen. De hitproducer had naast Deal ook een andere bodyguard, Wolf, met zich mee. Zoals gebruikelijk bij awardshows, werden ze die avond aan een luxe tafel gezet met genoeg kannen drinken tot hun beschikking.

Diddy zou later op de avond een van die kruiken hebben gepakt, erin geplast hebben onder de tafel en vervolgens weer op tafel hebben neergezet. Dat gebeurde vlak voordat Kidada Jones, de verloofde van 2Pac, naar hun tafel toekwam om een praatje te maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gemberpis

''Ze was met Diddy aan het praten en voor je het wist, reikte ze naar de kan om zichzelf wat drinken in te schenken'', vertelt hij. Ze pakte precies de kan waar Diddy in geürineerd had. ''Ze schonk zichzelf dus een glas met gemberpis in.'' Volgens Deal wist Diddy dat Jones de verloofde van 2Pac was.

''Hij zag dat ze de urine in haar glas inschonk en hij wilde juist dat ze het opdronk.'' Deal was zich op dat moment bewust van de situatie en was ook bereid om haar het glas op te laten drinken. ''Ze stond toen echt op het punt om het op te drinken, maar Wolf hield haar toen tegen. Hij kende haar persoonlijk en zorgde ervoor dat ze het niet deed.''

Ster advertentie
Ster advertentie