Entertainment

Lil Kleine mag geen contact zoeken met Jaimie Vaes

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine mag geen contact zoeken met Jaimie Vaes

Lil Kleine mag voorlopig geen contact zoeken met zijn ex-verloofde Jaimie Vaes. De rechtbank legde de rapper halverwege maart een contactverbod met Jaimie op als voorwaarde voor zijn vrijlating. Dat heeft zijn advocaat Nienke Hoogervorst bevestigd aan persbureau ANP, nadat Shownieuws daarover berichtte.

Mishandeling

Lil Kleine werd op 14 februari opgepakt nadat er via het juicekanaal Life Of Yvonne beelden uitlekten waarop te zien is dat de 27-jarige rapper Jaimie aan haar haren uit een auto trekt en verder mishandelt. Na drie dagen cel mocht hij zijn proces in vrijheid afwachten. Het OM vond zijn vrijlating echter onterecht en ging in hoger beroep tegen die beslissing van de rechter. Uiteindelijk bepaalde de rechter dat Lil Kleine toch veertien dagen in voorlopige hechtenis zijn proces moest afwachten. Het OM verdenkt hem van een poging tot zware mishandeling en/of mishandeling.

Professionele hulp

Vorige week liet Lil Kleine voor het eerst sinds lange tijd weer van zich horen op Instagram. Vanuit Thailand postte hij een video waarin hij vertelt spijt te hebben van zijn gedrag. Ook geeft hij in de video aan dat hij in Thailand professionele hulp krijgt. "Ik zie in dat ik veel te lange tijd op een ongezonde manier heb geleefd, op een verkeerde manier heb geleefd en dat ik de verkeerde dingen heb gedaan als persoon. Dat ik mezelf niet ben geweest, dat ik verkeerd heb gehandeld en dat ik heel veel mensen pijn heb gedaan en heb gekwetst, en dat had nooit mogen gebeuren."

Sceptisch

Jaimie Vaes heeft via haar advocaat Kim Beumer gereageerd op de video van haar ex-verloofde. De raadsvrouw laat weten dat Jaimie sceptisch is over de dingen die Lil Kleine in zijn videoboodschap heeft gezegd. Volgens Beumer en Jaimie richt de rapper zich met zijn verontschuldigingen over de pijn die hij heeft veroorzaakt "tot heel veel mensen, maar niet aan degenen aan wie deze spijtbetuiging het meest recht zou doen", namelijk aan Jaimie en hun zoontje Lío. Ook denken ze dat de boodschap van de rapper "slechts is ingegeven vanuit het belang van rehabilitatie met het oog op zijn carrière en niet is ingegeven door intrinsiek zelfinzicht."

Ster advertentie
Ster advertentie