Entertainment

Jaimie Vaes: "Excuses Lil Kleine alleen in het belang van zijn carrière"

foto: Instagram: @jaimievaes
  1. Newschevron right
  2. Jaimie Vaes: "Excuses Lil Kleine alleen in het belang van zijn carrière"

Jaimie Vaes heeft via haar advocaat Kim Beumer gereageerd op de video van Lil Kleine, waarin de rapper vertelt spijt te hebben van zijn handelen. Dat meldt De Telegraaf.

Sceptisch

Beumer laat weten dat Jaimie sceptisch is over de dingen die Lil Kleine in zijn videoboodschap heeft gezegd. Volgens de advocaat en Jaimie richt de rapper zich met zijn verontschuldigingen over de pijn die hij heeft veroorzaakt "aan 'heel veel mensen', maar niet aan degenen aan wie deze spijtbetuiging het meest recht zou doen", namelijk aan Jaimie en hun zoontje Lío.

"Van enig berouw van, noch zelfreflectie op de gevolgen van zijn handelen jegens hen is tot op heden geen sprake", vervolgt Beumer in de verklaring. Het gedrag van de rapper na het verbreken van de relatie zou volgens Beumer niet passend zijn "bij zijn kennelijk gevonden inzichten zoals die hij donderdag tot uiting bracht."

'Een ander doel'

Volgens de advocaat heeft Jaimie het vermoeden dat de videoboodschap 'een ander doel' had. Zo zou Jaimie sterk de indruk hebben dat de boodschap van de rapper "slechts is ingegeven vanuit het belang van rehabilitatie met het oog op zijn carrière en niet is ingegeven door intrinsiek zelfinzicht, hetgeen zij betreurt."

Iedere dag beter

Beumer laat ten slotte weten dat ze hopen op "een positieve ontwikkeling die ertoe leidt dat de gevolgen van de verbreking van hun relatie, met het oog op de belangen van hun zoon, in harmonie kunnen worden geregeld". Ook liet Beumer weten dat het iedere dag beter gaat met Jaimie. "Wanneer Jaimie er klaar voor is zal zij zelf een statement naar buiten brengen."

Mishandeling

Lil Kleine werd anderhalve maand geleden opgepakt nadat er via het juicekanaal Life Of Yvonne beelden uitlekten waarop te zien is dat hij Jaimie aan haar haren uit een auto trekt en verder mishandelt. Na drie dagen cel mocht hij zijn proces in vrijheid afwachten.

Het OM vond zijn vrijlating echter onterecht en ging in hoger beroep tegen die beslissing van de rechter. Uiteindelijk werd bepaald dat de rapper toch veertien dagen in voorlopige hechtenis zijn proces moest afwachten. Sinds 15 maart mag hij zijn proces opnieuw in vrijheid afwachten. Het OM verdenkt hem van een poging tot zware mishandeling en/of mishandeling.

Ster advertentie
Ster advertentie