Entertainment

'Vrienden Lil Kleine halen al zijn spullen uit Amsterdams grachtenpand'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. 'Vrienden Lil Kleine halen al zijn spullen uit Amsterdams grachtenpand'

Lil Kleine kreeg maandag van de rechter te horen dat hij zijn strafzaak onder voorwaarden in vrijheid mag afwachten. Hij keert echter niet terug naar zijn Amsterdamse grachtenpand. De Telegraaf meldt namelijk dat vrienden van de rapper in de afgelopen dagen zijn spullen hebben opgehaald uit het pand waar hij woonde met zijn verloofde Jaimie Vaes en zoontje Lío.

Contact met Jaimie voorkomen

De vrienden van Lil Kleine zouden hiermee willen voorkomen dat de rapper zelf langsgaat om zijn spullen op te halen en contact zoekt met Jaimie. Volgens De Telegraaf zou het pand nu ook te koop staan. De laatste dagen gingen geruchten rond dat Jaimie naar Ibiza zou zijn vertrokken, maar verschillende juicechannels ontdekten dat zij zich nog altijd in Amsterdam bevindt.

Arrestatie

Lil Kleine werd vorige maand opgepakt nadat er via het juicekanaal Life Of Yvonne beelden uitlekten waarop te zien is dat de 27-jarige rapper zijn verloofde Jaimie aan haar haren uit een auto trekt en verder mishandelt. Na drie dagen in de gevangenis mocht hij zijn proces in vrijheid afwachten.

Het OM vond zijn vrijlating echter onterecht en ging in hoger beroep tegen die beslissing van de rechter. Uiteindelijk bepaalde de rechter dat Lil Kleine toch veertien dagen in voorlopige hechtenis zijn proces moest afwachten.

Vrijlating

Afgelopen maandag zag de raadkamer van de Amsterdamse rechtbank af van een verlenging van Lil Kleine's voorlopige hechtenis. Daardoor mag de rapper zijn strafzaak onder voorwaarden in vrijheid afwachten. Het OM verdenkt hem van een poging tot zware mishandeling en/of mishandeling.

Ster advertentie
Ster advertentie