Entertainment

Broertje van Chris Rock wil het opnemen tegen Will Smith in 'Celebrity Boxing'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Broertje van Chris Rock wil het opnemen tegen Will Smith in 'Celebrity Boxing'

Het is inmiddels ruim twee weken geleden dat Will Smith comedian Chris Rock een klap in het gezicht gaf tijdens de Oscar-uitreiking en nog altijd krijgt het incident de tongen los. Ook acteur Kenny Rock, het jongere broertje van Chris Rock, heeft er nog niet het laatste over gezegd. Hij zou namelijk graag met Will in de ring stappen om hem een koekje van eigen deeg te geven.

Opnemen tegen Will

Dat zegt Kenny in een interview met TMZ. Hij laat weten op 11 juni deel te nemen aan het programma Celebrity Boxing, maar dat hij nog geen tegenstander heeft gevonden. Even later krijgt Kenny de vraag of Chris Rock en Will Smith in de ring moeten stappen, waarop hij antwoordt dat niet zijn broer maar hij het zelf moet opnemen tegen Will. Ook is hij er zeker van dat hij Will Smith kan verslaan in een gevecht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oscar-grap

Tijdens de Oscars grapte Chris Rock dat de vrouw van Will Smith, Jada Pinkett-Smith, met haar haardracht de perfecte hoofdrolspeelster is voor een vervolg op G.I. Jane. In de film uit 1997 schoor actrice Demi Moore haar hoofd kaal om de rol van G.I. Jane te vertolken. De grap schoot bij Will klaarblijkelijk in het verkeerde keelgat, aangezien zijn vrouw lijdt aan de aandoening alopecia en daardoor kampt met haaruitval. Na de grap liep hij het podium op en gaf hij de Oscar-presentator een klap in zijn gezicht.

"Het leven is goed"

Chris Rock liet afgelopen week tijdens een show weten dat hij niet over het Oscar-incident gaat praten gedurende zijn tournee. "Ik heb een hele show voor jullie en ik ga er niet over praten tot ik daarvoor betaald krijg", aldus de komiek, die ook nog even liet weten dat het verder goed met hem gaat. "Het leven is goed. Ik heb mijn gehoor terug."

Ster advertentie
Ster advertentie