Films, Series & TV

Netflix niet meer geïnteresseerd in biopic over Will Smith

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Netflix niet meer geïnteresseerd in biopic over Will Smith

De klap die Will Smith aan Chris Rock gaf tijdens de Oscar-uitreiking heeft blijkbaar grote gevolgen voor zijn carrière. Nadat Netflix eerder al een film met de 53-jarige acteur in de ijskast zette, heeft het bedrijf naar verluidt ook alle interesse verloren in een biopic over Will Smith.

'Te riskant'

Een bron meldt aan The Sun dat zowel Netflix als Apple TV+ geïnteresseerd waren in de autobiografische film en miljoenen dollars wilden neertellen voor de rechten ervan. Echter claimt een insider dat beide bedrijven hun biedingen 'stilletjes' hebben ingetrokken en het geld in andere ideeën gaan steken. "Werken met Will is te riskant geworden. Ze zijn nu van plan om ideeën te ontwikkelen met meer gezinsvriendelijke sterren zoals Mike Epps en Michael B. Jordan."

Fast and Loose

Vorige week werd bekend dat Netflix de productie van de actiefilm Fast and Loose, met Will Smith in de hoofdrol, op een lager pitje heeft gezet. De productie van de Netflix Original zou in augustus starten, maar het Oscar-incident zou ervoor hebben gezorgd dat Netflix de zoektocht naar een nieuwe regisseur voorlopig uitstelt na het vertrek van regisseur David Leitch. Het is nog onduidelijk wat Netflix verder van plan is met de productie van de film en of het bedrijf naast een nieuwe regisseur ook een nieuwe hoofdrolspeler overweegt.

Oscar-grap

Tijdens de 94ste Oscar-uitreiking grapte Chris dat de vrouw van Will Smith, Jada Pinkett-Smith met haar haardracht de perfecte hoofdrolspeelster is voor een vervolg op G.I. Jane. In de film uit 1997 schoor actrice Demi Moore haar hoofd kaal om de rol van G.I. Jane te vertolken. De grap schoot bij Will in het verkeerde keelgat, aangezien zijn vrouw lijdt aan de aandoening alopecia en daardoor kampt met haaruitval. Na de grap liep hij het podium op en gaf hij de Oscar-presentator een harde klap in zijn gezicht.

Ster advertentie
Ster advertentie