Entertainment

Jim Carrey zegt dat hij Will Smith zou aanklagen voor 200 miljoen dollar

foto: YouTube: extratv
  1. Newschevron right
  2. Jim Carrey zegt dat hij Will Smith zou aanklagen voor 200 miljoen dollar

Jim Carrey heeft zich in een interview uitgesproken over het incident tussen Will Smith en Chris Rock tijdens de Oscars en het is duidelijk aan welke kant hij staat. De acteur vond de klap van Will absoluut niet door de beugel kunnen en zegt dat hij hem voor 200 miljoen dollar zou aanklagen als hij Chris Rock was.

200 miljoen dollar

Jim Carrey walgde vooral van de staande ovatie die Will Smith kreeg van het publiek. "Ik heb het gevoel dat Hollywood gewoon geen ruggengraat heeft", zei hij in een interview met CBS This Morning. "Het voelde echt alsof dit een duidelijke indicatie is dat wij niet meer tot de coole club behoren", aldus Carrey, die met 'wij' doelt op Hollywood.

Over het feit dat Chris Rock heeft besloten geen aangifte te willen doen, zegt Carrey het volgende: "Hij heeft geen zin in het gedoe. Ik zou hebben aangekondigd dat ik Will ga aanklagen voor 200 miljoen dollar, want die beelden gaan er voor altijd zijn." Volgens Carrey heeft niemand het recht om een podium op te lopen en iemand in het gezicht te slaan "omdat diegene bepaalde woorden heeft gezegd".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Excuses Will Smith

Will Smith heeft inmiddels zijn excuses aangeboden aan Chris Rock, The Academy en het publiek van de Oscar-uitreiking. De acteur noemde daarbij iedere vorm van geweld "giftig en destructief". The Academy heeft het gedrag van de acteur veroordeeld.

Het Incident

Chris grapte tijdens het presenteren dat de vrouw van Will Smith, Jada Pinkett-Smith, met haar haardracht de perfecte hoofdrolspeelster is voor een vervolg op G.I. Jane. In de film uit 1997 schoor actrice Demi Moore haar hoofd kaal om de rol van G.I. Jane te vertolken. De grap schoot bij Will klaarblijkelijk in het verkeerde keelgat, aangezien zijn vrouw lijdt aan de aandoening alopecia en daardoor kampt met haaruitval. Na de grap liep hij het podium op en gaf hij de Oscar-presentator een harde klap in zijn gezicht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie