Entertainment

Kaartverkoop van comedyshow Chris Rock gaat hard na klap van Will Smith

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kaartverkoop van comedyshow Chris Rock gaat hard na klap van Will Smith

Het incident tussen Will Smith en Chris Rock tijdens de Oscar-uitreiking domineert momenteel het nieuws en dat pakt voor Chris Rock zeer goed uit. De kaartverkoop van zijn comedytour gaat sinds afgelopen zondag namelijk keihard.

Flinke prijsstijging

Chris Rock begint aanstaande zaterdag met zijn Ego Death World Tour, waarvoor hij naar meer dan dertig steden in de Verenigde Staten afreist. Volgens TickPick, een van de grootste kaartverkopers in de VS, werden er in de nacht na het incident tijdens de uitreiking van de Oscars meer kaarten verkocht dan in de maand daarvoor. Inmiddels zijn tickets alleen nog maar verkrijgbaar via resellers, maar de prijzen zijn sinds gisteren flink gestegen. Waar een kaartje anderhalve week geleden nog zo'n 41 euro kostte, gaan ze nu voor ruim 300 euro over de toonbank.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Misplaatste grap

Chris Rock heeft met zijn grap over Jada Pinkett-Smith klaarblijkelijk heel wat in gang gezet. In aanloop naar de Oscar-uitreiking grapte Chris dat de vrouw van Will Smith met haar haardracht de perfecte hoofdrolspeelster is voor een vervolg op G.I. Jane. In de film uit 1997 schoor actrice Demi Moore haar hoofd kaal om de rol van G.I. Jane te vertolken. De grap schoot bij Will in het verkeerde keelgat, aangezien zijn vrouw lijdt aan de aandoening alopecia en daardoor kampt met haaruitval. Na de grap liep hij het podium op en gaf hij de Oscar-presentator een harde klap in zijn gezicht.

Niet op de hoogte

Een bron meldt aan TMZ dat Chris Rock niet op de hoogte was van de aandoening van Jada. De comedian was dan ook verbaasd dat Will zo heftig reageerde op de G.I. Jane-grap. Kort na het incident zou Diddy hebben geclaimd dat Will en Chris de ruzie hadden bijgelegd. Echter melden bronnen dichtbij Diddy aan TMZ dat een gesprek tussen de twee nooit heeft plaatsgevonden.

Ster advertentie
Ster advertentie