Entertainment

Jada Pinkett-Smith laat van zich horen na Oscar-incident Will Smith

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Jada Pinkett-Smith laat van zich horen na Oscar-incident Will Smith

Jada Pinkett-Smith heeft afgelopen dinsdag voor het eerst van zich laten horen na het Oscar-incident tussen haar man Will Smith en comedian Chris Rock. Dat deed de 50-jarige actrice middels een cryptische Instagrampost.

"Tijd om te genezen"

"Dit is de tijd om te genezen en ik ben er klaar voor", valt te lezen in het korte Instagrambericht van Jada. Verder bevat de post geen uitleg, maar fans lijken het in elk geval helemaal met de actrice eens te zijn en laten vooral hart-emoji's achter in de comments.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oscar-incident

Afgelopen zondag tijdens de uitreiking van de Oscars grapte Chris Rock dat Jada met haar haardracht de perfecte hoofdrolspeelster is voor een vervolg op de film G.I. Jane. In de film uit 1997 schoor actrice Demi Moore haar hoofd kaal om de rol van G.I. Jane te vertolken. Will Smith bleek de grap echter niet te kunnen waarderen, aangezien zijn vrouw lijdt aan de aandoening alopecia en daardoor kampt met haaruitval. Na de grap liep hij het podium op en gaf hij de Oscar-presentator een klap in zijn gezicht.

Excuses

Een dag na de Oscar-uitreiking bracht Will Smith een statement naar buiten waarin hij zijn excuses aanbood aan Chris Rock voor het voorval. In het statement noemde hij zijn gedrag 'onacceptabel en onvergeeflijk'. "Ik wil graag publiekelijk mijn excuses aanbieden aan jou, Chris. Ik ging te ver en ik zat fout. Ik schaam me voor mijn acties, ze geven geen indicatie van de man die ik wil zijn. Er is geen ruimte voor geweld in een wereld vol liefde en vriendelijkheid", aldus de 53-jarige acteur.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie