Entertainment

Video waarin 2Pac en Jada Pinkett-Smith dansen op Will Smith-track gaat viral

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Video waarin 2Pac en Jada Pinkett-Smith dansen op Will Smith-track gaat viral

Een video waarin Jada Pinkett-Smith en 2Pac dansend op de Will Smith-track Parents Just Don't Understand te zien zijn, gaat momenteel viral op social media. De video gaat al langer rond, maar staat sinds het beruchte Oscar-incident weer volop in de spotlights.

Hechte vriendschap

Jada Pinkett-Smith heeft in het verleden meermaals uitgebreid gesproken over haar hechte vriendschap met de overleden rapper en in het filmpje dat momenteel viral gaat, is duidelijk te zien dat de twee het uitstekend met elkaar konden vinden. In de video uit 1988 is te zien dat de twee de hit van DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince playbacken en tegelijkertijd uitbundig lopen te dansen. De beelden kwamen in 1998 ter sprake in een interview met Jada tijdens The Keenen Ivory Wayans Show. Hoewel de actrice kon lachen om de video, liet ze ook duidelijk merken dat ze zich er toch een beetje schaamde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jaloers

Will Smith schreef in zijn autobiografie Will dat hij jaloers was op de vriendschap tussen 2Pac en zijn vrouw. "Hoewel ze niet intiem waren met elkaar, was hun liefde legendarisch", aldus Will. "Zij definieerden 'ride or die'. Aan het begin van onze relatie kwelde ik mezelf met gedachtes over hun vriendschap. Hij was Pac en ik was gewoon Will."

Los daarvan had de acteur bewondering voor 2Pacs onbevreesde passie, zijn morele waarden en zijn bereidheid om te vechten voor hetgeen waarin hij geloofde. "Pac was net als mijn broertje Harry. Hij zorgde ervoor dat ik mezelf als een lafaard zag. Ik haatte het dat Pac alles was wat ik niet was in deze wereld en daarom was ik ontzettend jaloers. Ik wilde dat Jada naar me keek zoals ze naar hem keek."

Ster advertentie
Ster advertentie