Entertainment

DaBaby zou inbreker in zijn been hebben geschoten

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. DaBaby zou inbreker in zijn been hebben geschoten

Gisteren werd bekend dat er een schietpartij heeft plaatsgevonden bij het huis van DaBaby in de staat North Carolina. Bronnen melden aan TMZ dat de rapper zelf de trekker overhaalde toen iemand probeerde in te breken.

Woordenwisseling

De entertainmentwebsite meldt dat de 30-jarige rapper een woordenwisseling had met de man. Even later zou hij hem in zijn been hebben geschoten. De verdachte werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en is niet in levensgevaar. DaBaby belde zelf de politie en werkte naar verluidt volledig mee met het onderzoek.

Inbraak

De politie reageerde woensdag op een oproep van een schietpartij bij een woning in Troutman, North Carolina. In een politieverklaring stond dat de namen van betrokkenen niet openbaar gemaakt konden worden vanwege het lopende onderzoek, maar op een screenshot van een eerdere melding is echter te zien dat de naam van DaBaby wordt genoemd. "Er kwam een oproep binnen bij Iredell County 911 die meldde dat een persoon was neergeschoten op het terrein van rapper Jonathan 'DaBaby' Kirk", verklaarde de politie vlak na het incident.

Ster advertentie
Ster advertentie