Entertainment

Kanye West verwijdert remix met DaBaby van streamingplatforms

foto: AFP | DFree / Shutterstock.comfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kanye West verwijdert remix met DaBaby van streamingplatforms

Het lijkt erop dat Kanye West zijn track Nah Nah Nah inclusief de remix met DaBaby en 2 Chainz offline heeft gehaald. De nummers zijn op geen enkele streamingdienst meer te vinden. Dit gebeurt vlak nadat DaBaby in opspraak raakte wegens de homofobe uitspraken die hij deed tijdens zijn optreden op het Rolling Loud-festival in Miami twee weken geleden.

Niet bekend

De remix van Nah Nah Nah kwam eind vorig jaar uit en was de meest recente release van Ye. Waarom de track nu weg is, is nog niet duidelijk gemaakt. Mensen vermoeden dat het te maken heeft met de uitspraken van DaBaby, maar waarom de originele versie van het nummer zonder de bijdrages dan weg is, blijft voorlopig een raadsel.

Donda is er nog steeds niet

Ondertussen wachten fans van Kanye nog steeds op zijn nieuwe album Donda. Na een groot luisterevenement zou dat eigenlijk al eerder uitgebracht worden, maar zoals vaker het geval was bij de rapper, is de releasedatum al meerdere keren verplaatst. Voor nu lijkt het erop dat het project aanstaande vrijdag uitkomt, maar dat weet je met Ye nooit zeker.

Excuses verwijderd

Tijdens zijn optreden op het Rolling Loud-festival vroeg DaBaby of alle festivalbezoekers het lichtje van hun telefoon aan wilden doen en zei daarbij: "behalve homo's die seks hebben in parkeergarages of degenen die seropositief zijn". Na het optreden reageerde hij eerst nonchalant op de ophef, maar bood later zijn excuses aan via Twitter en daarna nog via Instagram. Desondanks werd hij van de line-up van festival Lollapalooza gehaald en kreeg hij van verschillende collega-artiesten kritiek.

DaBaby's excuusbericht op Instagram is inmiddels weer verwijderd, wat opnieuw voor kritiek zorgt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie