Entertainment

Vermeende schietpartij bij huis DaBaby, inbreker neergeschoten

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Vermeende schietpartij bij huis DaBaby, inbreker neergeschoten

Er zou een schietpartij hebben plaatsgevonden bij het huis van DaBaby. De politie van Troutman in North Carolina meldt dat de inbreker is neergeschoten, maar niet in levensgevaar verkeert.

Inbreker neergeschoten

De politie reageerde op een oproep van een vermeende schietpartij bij een woning. "Agenten arriveerden ter plaatse waar ze een persoon aantroffen met een niet-levensbedreigende schotwond", leest het in de politieverklaring, waarin ook staat dat de namen van betrokkenen niet openbaar gemaakt kunnen worden vanwege het lopende onderzoek. Op een screenshot van een eerdere melding is echter te zien dat de naam van DaBaby wordt genoemd.

"Er kwam een oproep binnen bij Iredell County 911 die meldde dat een persoon was neergeschoten op het terrein van rapper Jonathan 'DaBaby' Kirk", verklaarde de politie vlak na het incident.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Intense oproep

In de politieverklaring staat ook dat de schietpartij vlakbij een sportveld plaatsvond en dat het telefoongesprek met de politie intens was. De politie vroeg de beller namelijk of het wapen van de inbreker hem kon worden ontnomen, maar de beller weigerde omdat er meer inbrekers zouden kunnen zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie