Entertainment

Hef komt in september met zijn eerste boek 'Puur'

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Hef komt in september met zijn eerste boek 'Puur'

Aanstaande vrijdag brengt Hef zijn langverwachte tiende studioalbum Hefvermogen 2 uit. Dat is niet het enige waar fans reikhalzend naar uit kunnen kijken, want de rapper brengt in september zijn eerste biografie genaamd Puur uit.

"Open en eerlijk"

De titel van het boek klinkt veel fans hoogstwaarschijnlijk bekend in de oren. Puur is namelijk de single waarmee Hef in 2008 officieel doorbrak en sindsdien is de rapper niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphopscene. Gedurende zijn lange carrière heeft Hef diverse hoogte- en dieptepunten gekend die hij vaak uitgebreid bespreekt in zijn muziek. In het boek Puur duikt de rapper echter dieper in onderwerpen waar hij in zijn muziek minder vocaal over is.

"Open en eerlijk vertelt hij over een bijzonder leven vol hoogte- en dieptepunten, dat voerde van Rotterdam naar Amsterdam-Zuidoost en van Hoogvliet tot waar hij nu woont. Over de jonko en de henny gaat het, en over de chickies en fissa's. Maar hij vertelt ook over de torenhoge eisen die hij aan zichzelf stelt als artiest, aan de vele verantwoordelijkheden die hij heeft voor de mensen om hem heen, en over de dood van zijn moeder", zo valt er te lezen in de beschrijving van het boek.

'Onverbloemd'

Puur is geschreven door auteur Erik Jan Harmens (Door het licht, Rigolettohof en Pauwl) en belooft een 'onverbloemd' verhaal te worden over de rapper uit Hoogvliet. Fans moeten nog wel even geduld hebben om het boek te kunnen bemachtigen, aangezien Puur naar verwachting op 13 september wordt uitgebracht.

Ster advertentie
Ster advertentie