Entertainment

Yaya Mayweather geeft toe dat ze ex van NBA Youngboy heeft neergestoken

foto: Instagram/Moneyyayafoto: Instagram/Moneyyaya
  1. Newschevron right
  2. Yaya Mayweather geeft toe dat ze ex van NBA Youngboy heeft neergestoken

Iyanna 'Yaya' Mayweather heeft bekend dat ze in 2020 Lapattra Lashai Jacobs heeft neergestoken. Het slachtoffer is de moeder van een van de kinderen van YoungBoy Never Broke Again. Dit schrijft Complex die de documenten inzag.

Gevangenisstraf

Mayweather, die in januari 2021 een kind kreeg met NBA Yongboy, verscheen woensdag voor de rechtbank in Houston. Daar pleitte ze schuldig aan zware mishandeling met een dodelijk wapen. In eerste instantie hing Mayweather een gevangenisstraf van maximaal 20 jaar boven het hoofd.

Nu lijkt het erop dat de 21-jarige dochter van Floyd Mayweather een proeftijd van zes maanden krijgt waar een taakstraf en schadevergoeding onderdeel van zijn. Haar advocaat vertelt aan XXL Mag dat als Mayweather zes jaar lang geen strafbare feiten pleegt, de zaak wordt geseponeerd. De hoorzitting vindt plaats op donderdag 16 juni.

Over het incident

In april 2020 kregen Mayweather en Jacobs ruzie in het huis van NBA Yongboy. Mayweather wilde Jacobs het huis uitzetten, maar zij weigerde dat. De ruzie eindige in een gevecht waarbij Mayweather een mes pakte en Jacobs neerstak. Jacobs werd in het dichtstbijzijnde ziekenhuis geholpen aan haar verwondingen, maar was nog goed in staat om te vertellen wat er was gebeurd.

Ster advertentie
Ster advertentie