Entertainment

Moeder van Floyd Mayweathers kinderen dood aangetroffen in auto

foto: YouTube: Vlad TV
  1. Newschevron right
  2. Moeder van Floyd Mayweathers kinderen dood aangetroffen in auto

De ex-vriendin waar Floyd Mayweather drie kinderen mee heeft, is maandagavond om het leven gekomen. Bronnen hebben TMZ verteld dat de 40-jarige Josie Harris door politieagenten dood is aangetroffen in haar auto. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht, maar niets zou op een moord wijzen.

Mishandeling

De relatie van Josie Harris en Floyd Mayweather duurde bijna vijftien jaar en kwam in 2010 tot een einde met een felle ruzie. Josie klaagde Floyd aan in dat jaar aan wegens mishandeling. Ze vertelde dat ze minstens zes keer was mishandeld, waarvan een keer in een hotelkamer waar de kinderen bij waren. Uiteindelijk werd Floyd Mayweather veroordeeld voor een van die mishandelingen en moest twee maanden de gevangenis in.

Lafaard Floyd

De bokser heeft de mishandelingen waar Josie over sprak altijd ontkend. Jaren later vertelde Floyd in een interview met Katie Couric dat zijn ex vaak drugs gebruikte en dat hij zich dan tegen haar moest verdedigen. Na dit interview noemde oudste zoon Koraun zijn vader een "lafaard". Josie reageerde ook woest op Floyd vanwege dat interview en klaagde hem voor twintig miljoen dollar aan. Die rechtszaak loopt nog.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie