Sport

Floyd Mayweather wil weer met Conor McGregor de ring in

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Floyd Mayweather wil weer met Conor McGregor de ring in

"Als ze goed geld betalen, wil ik hem best nog een keer in elkaar slaan!" Floyd Mayweather Jr. zei onlangs tegen TMZ Sports dat hij open staat voor een tweede Money Fight tegen Conor McGregor. Ook deze keer eist de bokser dat er keiharde dollars op tafel komen om hem te laten vechten: "Ik kom pas spelen als ze mij betalen. En als ze Conor betalen, dan wil ik hem best nog een keer in elkaar slaan."

Money Fight #1

Floyd Mayweather won de eerste partij met gemak na een technische knock-out in de tiende ronde. De scheidsrechter maakte toen een einde aan de wedstrijd, omdat McGregor niet meer in staat was om zich te verdedigen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Miljoenen

De eerste wedstrijd leverde Mayweather en McGregor miljoenen dollars op. Floyd won de partij zonder al te veel problemen en kon volgens geruchten ongeveer 275 miljoen dollar bijschrijven op zijn bankrekening. Ook McGregor mocht niet klagen met de 85 miljoen dollar die de bokspartij hem zou hebben opgeleverd.

Pensioen teruggedraaid

De 43-jarige Floyd Mayweather had na de winstpartij tegen Conor McGregor eigenlijk zijn pensioen aangekondigd, maar draaide dat afgelopen november weer terug. Hij vertelde toen dat hij in 2020 zou terugkeren bij een speciaal evenement waar ook UFC-baas Dana White bij betrokken zou zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie