Entertainment

Floyd Mayweather bevestigt dat dochter zwanger is van NBA YoungBoy

foto: YouTube: YoungBoy Never Broke Againfoto: YouTube: YoungBoy Never Broke Again
  1. Newschevron right
  2. Floyd Mayweather bevestigt dat dochter zwanger is van NBA YoungBoy

Bokser Floyd Mayweather heeft bevestigd dat hij binnenkort opa wordt. Zijn twintigjarige dochter Iyanna krijgt een kind samen met rapper NBA YoungBoy.

De gepensioneerde bokser vertelde in een interview met Hollywood Unlocked dat zijn dochter zwanger is. "Ik wil gewoon het beste voor mijn dochter", vertelde Mayweather. "Als dit haar gelukkig maakt, dan zijn ik en haar moeder blij. Ik probeer me niet te veel met haar persoonlijke zaken te bemoeien. Als ze niet meer onder mijn dak woont, dan is het de zaak van haar een haar wederhelft."

Negatief in het nieuws

Iyanna heeft al een tijdje een vaste relatie met NBA YoungBoy. Het koppel kwam onlangs negatief in het nieuws. Iyanna werd in april gearresteerd in het huis van de rapper nadat ze werd beschuldigd van een steekpartij. Ze zou Lapatrra Jacobs, de vrouw die een kind heeft met de NBA YoungBoy, hebben neergestoken na een ruzie.

Quote

Als dit haar gelukkig maakt, dan zijn ik en haar moeder blij

Floyd Mayweather

Reactie op livestream

Mayweather heeft in het interview ook nog een reactie gegeven op de livestream op Instagram die NBA YoungBoy opnam na het steekincident. Daar noemde hij zijn schoonvader onder andere een 'bitch ass'. "Het heeft te maken met opvoeding. Ik heb mijn dochter altijd geleerd dat ze respectvol moet zijn als je bij anderen thuiskomt en dat je niet alles moet delen met de wereld wat er thuis gebeurt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie