Entertainment

Dochter Floyd Mayweather (19) kan tot 99 jaar celstraf krijgen

foto: Instagram Iyanna Mayweather
  1. Newschevron right
  2. Dochter Floyd Mayweather (19) kan tot 99 jaar celstraf krijgen

Iyanna 'Yaya' Mayweather hangt een flinke celstraf boven het hoofd. De 19-jarige dochter van Floyd Mayweather werd eerder deze maand gearresteerd op verdenking van het neersteken van een vrouw.

Gevecht

Iyanna wordt verdacht van het neersteken van Lapatrra Jacobs, de vrouw die een kind heeft met Yaya's vriend, rapper NBA Youngboy. Het incident gebeurde vorige week zaterdag rond half twee 's nachts. De twee kregen ruzie in het huis van Youngboy. Yaya wilde Lapatrra het huis uitzetten, maar zij weigerde dat.

De ruzie eindigde in een gevecht tussen de vrouwen. Iyanna greep volgens TMZ toen twee messen uit de keuken en stak Lapatrra neer. Lapatrra werd naar het ziekenhuis gebracht en Iyanna gearresteerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Straf

Volgens The Blast wordt Mayweather beschuldigd van zware mishandeling met een dodelijk wapen. Als ze veroordeeld wordt kan haar straf oplopen van een boete van 10.000 dollar tot een 99-jarige celstraf.

Het is onwaarschijnlijk dat Iyanna de maximale straf zal krijgen, meldt The Blast. De 19-jarige Amerikaanse heeft geen strafblad. Daarnaast heeft ze een hele goede advocaat in de hand genomen: Kurt Schaffer. Hij verdedigde eerder al artiesten als Slim Thug.

Volgens Schaffer gaat het goed met Iyanna, maar is ze erg geschrokken. In augustus moet ze weer voor de rechter verschijnen. Schaffer bevestigt dat Iyanna haarzelf onschuldig zal pleiten.

Niet goed

Lapatrra Jacobs heeft donderdag in een Instagram Story gereageerd op de situatie. "Nee, het gaat niet goed met me", schreef ze in het bericht. "Ik haat het om dat te zeggen. Laat me gewoon met rust. Ik heb nooit gevraagd om deze aandacht - of hoe jullie het ook noemen."

Ster advertentie
Ster advertentie