OMG

'Ronaldo betaalt Georgina Rodríguez €100.000 per maand om op kinderen te passen'

foto: Instagram: @georginagio
  1. Newschevron right
  2. 'Ronaldo betaalt Georgina Rodríguez €100.000 per maand om op kinderen te passen'

Cristiano Ronaldo en Georgina Rodríguez behoren tot de meest bekende koppels ter wereld. Onder meer door hun bekendheid verdienen ze een aardig zakcentje, zo staat Ronaldo bovenaan de lijst met best verdienende celebrities op Instagram en verdient Georgina maar liefst 8000 euro per maand door merken op Insta te promoten. Maar dat is niet Georgina's enige inkomstenbron.

100.000 euro

Aangezien Ronaldo druk is met zijn voetbalcarrière draagt Georgina voor het grootste gedeelte de zorg voor de kinderen. De nieuwswebsite El Nacional meldt dat de sterspeler van Manchester United zijn vriendin een bedrag van 100.000 euro per maand betaalt voor "het oppassen op de kinderen en persoonlijke uitgaven".

Ronaldo werd in 2010 vader van zijn zoontje Cristiano jr., waarvan niet bekend is wie de moeder is. In juni 2017 werd hij vader van een tweeling, Eva en Mateo, met behulp van een Amerikaanse draagmoeder. Later dat jaar, in november, beviel Georgina van hun eerste kindje, genaamd Alana. Het gezin verwacht alweer een gezinsuitbreiding. Georgina is namelijk zwanger van een tweeling.

Niet altijd glitter and glamour

Toch is Georgina's leven niet altijd glitter and glamour geweest. Zo overleed haar moeder in 2011 door een auto-ongeluk en bracht haar vader tien jaar in de gevangenis door voor drugssmokkel. In 2019 overleed hij op 71-jarige leeftijd. In de Netflix-docu Soy Georgina is te zien hoe Georgina's leven drastisch veranderde nadat ze een relatie kreeg met Ronaldo.

Ster advertentie
Ster advertentie