Films, Series & TV

Vriendin van Cristiano Ronaldo krijgt eigen documentaire op Netflix

foto: Netflixfoto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Vriendin van Cristiano Ronaldo krijgt eigen documentaire op Netflix

Leuk nieuws voor Georgina Rodriguez: de 27-jarige geliefde van Cristiano Ronaldo krijgt haar eigen documentaire op Netflix. In Soy Georgina praat ze over haar verleden en biedt ze een kijkje in haar dagelijks leven.

'Normale jonge vrouw'

"Georgina is erg eerlijk en erkent dat haar leven van niks naar plotseling alles is gegaan", vertelt documentairemaker Alvaro Diaz. "Ze was een normale jonge vrouw wiens leven op een dag drastisch veranderde. Ze verliet haar baan en kruiste het pad met de liefde van haar leven."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ouders

Het leven van de Spaanse Georgina is niet altijd makkelijk geweest. Haar moeder overleed in 2011 door een auto-ongeluk en haar vader bracht tien jaar in de gevangenis door voor drugssmokkel. In 2019 overleed hij op 71-jarige leeftijd. Georgina zelf vertrok op haar zeventiende naar Bristol om daar te werken als au-pair.

Cristiano Ronaldo

In 2015 keerde ze terug naar Spanje waar ze aan de slag ging in een Gucci-winkel. Hier liep ze de liefde van haar leven tegen het lijf die op dat moment voor Real Madrid speelde. Cristiano Ronaldo zal ook te zien zijn in de documentaire maar het zal vooral gaan om het leven van Georgina.

Op Netflix

De Spaanse schoonheid is vier jaar samen met de profvoetballer. De twee zijn getrouwd en ouders van de driejarige Alana Martina. Het is nog niet bekend wanneer Soy Georgina op Netflix verschijnt.

Ster advertentie
Ster advertentie