Sport

'PSG wil ook Cristiano Ronaldo naar Parijs halen'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. 'PSG wil ook Cristiano Ronaldo naar Parijs halen'

Paris Saint-Germain wil, nadat deze zomer Lionel Messi al werd aangetrokken, volgend jaar Cristiano Ronaldo naar Parijs halen. De Portugees moet de opvolger worden van Kylian Mbappé, die naar alle waarschijnlijkheid na dit seizoen zal vertrekken. Dat meldt AS.

Ronaldo voor Mbappé

Mocht het inderdaad zo lopen, zou er voor veel voetbalfans een droom in vervulling gaan: Messi en Ronaldo samen in een team. Mbappé, een van de grootste talenten ter wereld, heeft nog een contract voor één jaar en gaat deze waarschijnlijk niet verlengen. Real Madrid aast al een tijdje op het supertalent, die volgende zomer transfervrij zou kunnen overkomen. PSG kan Ronaldo vervolgens eveneens gratis oppikken, want zijn contract bij Juventus loopt over een jaar af.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Neymar - Ronaldo - Messi

Nasser Al Khelaifi, de eigenaar van PSG, droomt al van een aanval die bestaat uit Neymar, Ronaldo en Messi. De zaakwaarnemer van Ronaldo is hiervan op de hoogte en volgens AS is het de bedoeling dat de 36-jarige Portugese aanvaller nog twee jaar bij PSG zal spelen, voordat hij zijn carrière besluit in Qatar of de Verenigde Staten. Juventus lijkt het contract van Ronaldo ook niet te willen verlengen, omdat zijn salaris behoorlijk op de begroting drukt.

Ster advertentie
Ster advertentie