Sport

Cristiano Ronaldo verrast met terugkeer bij Manchester United

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Cristiano Ronaldo verrast met terugkeer bij Manchester United

Cristiano Ronaldo keert terug bij Manchester United. De Portugese superster komt over van Juventus, terwijl hij eerst op weg leek te zijn naar aartsrivaal Manchester City.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Andere club uit Manchester

Vanwege de geruchten rondom Manchester City werd Ronaldo door United-fans de afgelopen dagen vooral een 'snake' genoemd op social media. Een paar uur nadat het gerucht naar buiten kwam dat hij akkoord zou zijn met City, maakte de andere club uit Manchester melding van zijn komst. City had inderdaad interesse, maar haakte vrijdagmiddag definitief af, waarna United toesloeg.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tweede dienstverband

CR7 keert dus terug bij de club waar hij vanaf 2003 al 6 jaar speelde. Met United won hij in die periode onder meer drie keer de landstitel en een Champions League. De huidige trainer van Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, speelde in die periode nog met Ronaldo samen en liet zich vrijdag lovend uit over de Portugees. "We hebben altijd goed contact gehouden. Cristiano is een legende van deze club, de beste speler aller tijden als je het mij vraagt. Ik heb het geluk gehad dat ik met hem heb mogen spelen", aldus de manager.

Ster advertentie
Ster advertentie