OMG

Cristiano Ronaldo verlaat huis van 6 miljoen nu al vanwege luidruchtige schapen

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Cristiano Ronaldo verlaat huis van 6 miljoen nu al vanwege luidruchtige schapen

Cristiano Ronaldo maakte onlangs zijn terugkeer naar Manchester United en daar hoort natuurlijk een verhuizing bij. Samen met zijn gezin woonde hij nog maar een week in een nieuw huis ter waarde van 6 miljoen pond (iets meer dan 7 miljoen euro), maar de superster is het nu al zat en verhuist alweer vanwege te luidruchtige schapen.

Bèèèhh

Het Engelse blad The Sun meldt dat Ronaldo zodanig last heeft van de blatende schapen dat hij niet tot rust kan komen. "Het is een prachtig huis dat midden in de natuur ligt, maar het was te dichtbij schapen die 's morgens vroeg al erg luidruchtig zijn", laat een bron die dichtbij de familie staat weten.

Hieronder foto's van het huis.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen rust

De bron voegde eraan toe dat Ronaldo als echte prof "veel waarde hecht aan rust en herstel na wedstrijden". Maar de schapen blijken niet het enige probleem te zijn geweest. Zo was er in de buurt van het huis ook een openbaar voetpad, waardoor de Portugees en zijn gezin niet genoeg privacy hadden.

Nieuwe luxe huis

Inmiddels zijn Ronaldo en zijn gezin alweer een nieuw huis ter waarde van drie miljoen pond ingetrokken, dat voorheen van voormalig Manchester United-speler Andrew Cole was. Hoewel het nieuwe huis iets goedkoper is, beschikt het uiteraard over de nodige luxe. Zo heeft het een zwembad, thuisbioscoop en een grote garage waar de Portugees zeker vier van zijn auto's uit zijn grote wagencollectie kwijt kan. Maar het belangrijkste: het ligt ver van schapen vandaan.

Ster advertentie
Ster advertentie