Sport

Cristiano Ronaldo scoort meteen twee keer bij terugkeer in Manchester

1. Newschevron right
  2. Cristiano Ronaldo scoort meteen twee keer bij terugkeer in Manchester

Cristiano Ronaldo is terug bij Manchester United en heeft zijn (tweede) debuutwedstrijd meteen glans gegeven met twee doelpunten. In de thuiswedstrijd tegen Newcastle United had hij een grote bijdrage in de winst: 4-1.

Meteen in de basis

De Portugese superster begon meteen in de basis voor zijn terugkeer op Old Trafford, het stadion van Manchester United. De thuisploeg had in de eerste helft veel moeite om de defensie van de bezoekers te doorbreken, tot Ronaldo vlak voor rust toesloeg. Het is niet zijn allermooiste uit zijn carrière, maar wel een goede spitsengoal.

Tweede helft

In de tweede helft kwam Newcastle United onverwachts op gelijke hoogte. De vreugde bij de bezoekers was echter van korte duur. Een paar minuten later sloeg Ronaldo namelijk voor de tweede keer toe voor een op dat moment al onvergetelijke middag. Deze goal was een stuk fraaier dan de eerste. Uiteindelijk bepaalden Bruno Fernandes en Jesse Lingard met prachtige treffers de eindstand op 4-1.