Sport

Hans Kraay jr. wil boete Amin (13) betalen na selfie met Depay

foto: RTL / ANP
  1. Newschevron right
  2. Hans Kraay jr. wil boete Amin (13) betalen na selfie met Depay

De 13-jarige Amin, die een selfie maakte met Memphis Depay en vervolgens een stadionverbod en boete kreeg, krijgt mogelijk hulp van Hans Kraay jr. Die biedt namelijk aan om de boete van Amin uit zijn eigen zak te betalen.

100 euro

Amin werd in één klap bekend toen hij afgelopen zondag het veld op stormde en een selfie maakte met Memphis tijdens de wedstrijd tussen Nederland en Montenegro. Dat kwam Amin duur te staan, aangezien hij gisteren te horen kreeg dat hij een stadionverbod van vijf jaar én een boete van 100 euro krijgt.

Hans Kraay jr. vindt de actie van Amin onschuldig en biedt zich daarom aan om de boete voor hem te betalen. "Ik vond het mooi", liet hij gisterenavond in de studio van ESPN weten. "Deze jongen heeft de Lotto gewonnen. Memphis deed het fantastisch. Bel maar, ik betaal die honderd euro voor deze jongen. Ik vond het geweldig."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Begrip voor KNVB

Hoewel Kraay junior de actie geweldig vond, begrijpt hij dat de KNVB dit soort acties niet tolereert. "Ik snap de supportersvereniging en de KNVB dat er nu onmiddellijk ingegrepen moet worden. Een stadionverbod voor vijf jaar, maar niet hij. Ik maakt het over", aldus Kraay junior.

Ster advertentie
Ster advertentie